De (Care) B&B van Weltevree Colours
Deze week stonden wij in Nieuws.nl met een mooi interview over onze B&B. Lees hier meer:
Kansen creëer je altijd zelf
Gedreven door een enorm geloof in eigen kracht, coacht Mireille Peemen bij Weltevree Colours nu al drie jaar lang mensen die klem zitten. Als adviseur bij verschillende gemeenten zag ze dat mensen in beslissingen vaak worden vergeten. Zelf betrok ze juist de mensen die naar de voedselbank gingen bij haar plannen. Nu zijn de problemen volgens haar alleen maar groter geworden: door corona hebben meerdere generaties behoefte aan steun en begeleiding.

Alleen, maar niet eenzaam
Eenzaamheid zorgt in tijden van lockdowns bij ouderen voor een mentale vorm van ‘opgesloten zitten’. (Virtueel) contact is daarom essentieel om samen eenzaamheid tegen te gaan. Zelfs op afstand. “Eenzaamheid bestaat uit verschillende aspecten. Het zit ook in rouwverwerking, verbondenheid, emoties delen, of het gevoel niet meer mee te kunnen in de maatschappij”, vertelt Mireille Peemen projectleider bij Stichting Mentorschap, waarbij cliënten een Seniorentablet ter beschikking kregen.
Creativiteit verbindt en geeft energie
Onze wereld vraagt veel van ons. Kleine vragen hebben soms grote antwoorden. Maar gelukkig ook andersom. Met een kleine tip of aanpassing kan er al een grote verandering plaatsvinden.

KEIGAAF artikel in KEIGAAF
Keigaaf Brabant is een platform waar allerlei leuke tips en activiteiten in beeld worden gebracht in de regio Brabant. Ook Weltevree Colours staat er met grote regelmaat in. Volg ons dus ook via dit platform en de super mooie magazine die zij uitbrengen.
Na vele maanden in de intelligente lockdown dankzij het coronavirus beginnen we langzaam weer een beetje grip op ons leven en ons werk te krijgen. Hoe vergaat het iedereen nu er weer ruimte ontstaat? De ervaringen van Weltevree Colours delen wij graag!

Onbezorgd ouder worden kan ook deels afhankelijk zijn van hoe u de zaken geregeld heeft voor de toekomt. Zeker voor de tijd als dingen niet meer vanzelf gaan. Een levenstestament kan uitkomst bieden om rust te creëren en zorgeloos de toekomst tegemoet te treden.
Jouw Wereld Kleuren
Door creativiteit en goede adviezen mensen verbinden met zichzelf en met anderen. Of je nu senior, een millennial of junior bent. Dat is de grootste ambitie van Mireille Peemen, eigenaresse van Weltevree Colours. “Laten we samen de wereld mooier kleuren.”