De kracht van Weltevree Colours

 

Weltevree Colours is er voor alle senioren die praktische of mentale ondersteuning en advies wensen in hun dagelijkse leven. Bijvoorbeeld ouderen die een waardevolle invulling willen geven aan hun oudere dag of ouderen die praktische ondersteuning nodig hebben in hun dagelijkse leven. 

 

Onze aanpak is eenvoudig. Uw vraag beantwoorden wij met praktische oplossingen. Wij kiezen voor de korte route naar uw welzijn. Dat doen wij op een integere wijze met respect voor uw leeftijd en levenswijze. Oprecht en met vertrouwen in alles wat u zelf nog wél kunt. 

 

Onze manier van werken is gemoedelijk, open, helder en met een lach en knipoog naar het warme verleden. Het verleden zoals u zich dat zelf herinnert: Vriendelijk, oog hebben voor elkaar en klaarstaan voor een ander. Dat kan over alle aspecten van het leven gaan. Eigenlijk over alles waar u tegenaan loopt of waar u nog van droomt. Of u nu praktisch ondersteuning wenst of gewoon behoefte heeft aan een luisterend oor en gezelschap! 

 

Weltevree Colours is gevestigd op de grens van Bavel en Molenschot. Wij zijn dus vooral actief in de regio Breda, Tilburg en Gilze-Rijen. Ook mensen van verder zijn natuurlijk van harte welkom! 

 

Laten we samen de wereld mooier kleuren!  

        

Mireille Jansen

Oprichtster en Eigenaar


'Door wat extra vrolijkheid en humor, draagt u het leven makkelijker'

Missie Weltevree Colours
Missie Weltevree Colours
Visie Weltevree Colours
Visie Weltevree Colours
Kernwaarden Weltevree Colours
Kernwaarden Weltevree Colours