De mens achter Weltevree Colours

Na een lange loopbaan in het onderwijs, de commerciële personeelswereld en binnen de overheid ontstond de behoefte om de steeds harder wordende wereld op mijn eigen wijze "mooier te kleuren". Met Weltevree Colours bundel ik al mijn talenten, ervaring en kennis. Op een manier die veel beter past bij mijn eigen levensvisie. Zo neem ik zelf afstand van de "we moeten rennen, springen, vliegen, duiken, vallen, opstaan en weer doorgaan mentaliteit*".

Emotie mag er altijd zijn. Fijn als het draaglijk is!  

Als gediplomeerd coach en voedingsdeskundige i.o. met een brede kennis van zorg, onderwijs, overheid en ondernemen kan ik voor u gemakkelijk de verbinding maken tussen deze vier maatschappelijke spelers. In deze sectoren heb ik een groot netwerk en ook lange tijd gewerkt. Het is een bewuste keuze geweest om tijdens mijn waardevolle loopbaan weer te gaan studeren en met de jarenlange opgebouwde expertise mensen (verder) op weg te helpen zodra zij persoonlijk of maatschappelijke vastlopen. Nóg mooier zou het zijn als dat kan voordat iemand zijn of haar grens bereikt heeft. Coaching kan namelijk ook preventief ingezet worden. Zodra je weet of voelt dat er iets gaat veranderen in het leven, kun je proactief de aankomende verandering al voorkneden waardoor het een minder ingrijpende gebeurtenis zal worden. Mijn motto is: Emotie mag er altijd zijn. Fijn als het draaglijk is! 

 

Mijn manier van werken is gemoedelijk, open, helder en met een knipoog naar het warme verleden. Het verleden zoals ik me dat zelf herinner: Vriendelijk, oog hebben voor elkaar en klaarstaan voor een ander. Het is mijn rol om u (weer) in uw kracht te zetten! Elke dag opnieuw mag ik lieve mooie mensen ontmoeten en ondersteunen bij sociaal maatschappelijke vragen. Dat kan over alle aspecten van het leven gaan. Eigenlijk over alles waar u tegenaan loopt. Vaak zet ik een door mijzelf ontwikkelde methode in. 

 

Weltevree Colours is gevestigd op de grens van Bavel en Molenschot. Ik ben dus vooral actief in de gemeenten Breda, Tilburg en Gilze-Rijen. Maar ook mensen van verder zijn natuurlijk van harte welkom! Naast Weltevree Colours run ik samen met mijn lieve man Patrick een (care) B&B onder de naam B&B Rimpelaar Nº71. Daardoor is het mogelijk een compact meerdaags coachingstraject bij ons te volgen. Juist als u van verder komt!

 

Laten we samen de wereld mooier kleuren!  

Graag tot ziens!

 

Mireille Jansen 

Weltevree Colours

* Bron: Lyrics 'Opzij, opzij, opzij' van Herman van Veen


Aandachts gebieden

 

Advies, begeleiding & Coaching bij sociaal maatschappelijke vragen over:

Zorg & welzijn

(Sociaal-maatschappelijke) problemen en mogelijkheden bij ouder worden

Rouw & Verdriet

Voeding & Vitaliteit

(Einde) werk & Onderwijs

Balans & Zingeving

Persoonlijke OntwikkelingOpleidingen 

 

Seniorenadviseur

Voedingsdeskundige

Praktijkopleider

Creatief Coach

StiefgezinZorg

Projectleider Stichting Mentorschap

en deelprojecten Zeeland, West Brabant, Limburg & NL

 

 

Overheid

Projectleider Sociaal Domein Projectleider Jeugdwerkeloosheid

Strategische Beleidsadviseur 

Onderwijs

Directeur Schoevers in Rotterdam & Eindhoven

Consultant

Praktijkopleider

Bedrijfsleven

Regiomanager Personeelscoach

Bedrijfsadviseur