Wij zijn er voor u ...

én uw mantelzorger

 

Natuurlijk bent u het meest vertrouwd met uw eigen mantelzorg. Juist daarom is het zo belangrijk om de krachten te bundelen zodat uw mantelzorg regelmatig de tijd en ruimte heeft om opnieuw op te laden. Wij zijn er voor u en gelijkertijd voor uw vertrouwde mantelzorg. Omdat wij bij u zijn, kan uw dagelijkse verzorger tijd besteden aan eigen zaken of even genieten van de broodnodige ontspanning. Zou houdt de mantelzorger het langer vol en heeft u de zorg die u verdient. Sociale hulp en activiteiten Weltevree Colours
Sociale hulp en activiteiten

Vervangende mantelzorg

De mantelzorger ondersteunt u vanuit liefde en zorg. Een voorname maar soms zware taak. Om even op te laden, vervangen wij uw mantelzorger zodat zowel u als uw mantelzorger de zorg krijgt die u allebei verdient. 

Emotionele zorg weltevree colours
Emotionele zorg weltevree colours

Emotionele Zorg

Wij helpen bij allerlei (levens) vragen over zaken als rouw, verdriet, gezin, vriendschap, eenzaamheid, en acceptatie van het ouder. 

Veilig vervoer Weltevree Colours
Veilig vervoer Weltevree Colours

Veilig vervoer

Als u het fijn vindt, begeleiden wij u naar uw favoriete hobby, de huisarts of anderszins. Wij kunnen u helpen met lastige vragen of opschrijven wat de dokter u vertelt. Zo kunt u er met anderen over praten en vergeet u niet wat er afgesproken is. 

Overnachten Weltevree Colours
Overnachten Weltevree Colours

Er even tussenuit

Dankzij de Bed and Breakfast van Weltevree Colours kunt u er even tussenuit. Alleen of met uw partner, vriend(in), kind of mantelzorger. Voor meer informatie verwijzen wij u graag naar onze site www.N71.nl.