Waar mogen wij u bij helpen?

 

Weltevree Colours is er voor alle senioren die praktische of mentale ondersteuning en advies wensen in hun dagelijkse leven. Bijvoorbeeld voor ouderen die een waardevolle invulling willen geven aan hun oudere dag, die tegen lastige situaties aanlopen of die praktische ondersteuning nodig hebben in hun dagelijkse leven. 

 

De diensten van Weltevree Colours kunnen ingezet worden zodra u het nodig heeft. Nóg mooier zou het zijn als u, of iemand uit uw omgeving, al contact met ons opneemt voor u de grenzen van uw kunnen bereikt. Onze dienstverlening kan namelijk preventief ingezet worden. Zodra u weet of voelt dat er iets gaat veranderen in het leven, kunt u ons bellen. Samen met u gaan we uw wensen van ondersteuning 'omarmen'. Wij nemen praktische zaken uit handen en verlenen ondersteuning bij mantelzorg en emotionele vragen. 

 

Weltevree Colours heeft een brede kennis binnen de zorg en de overheid. Daardoor kunnen wij, vaak eenvoudiger dan uzelf, de verbinding maken naar de instanties die ver weg lijken. Onze trajecten zijn altijd persoonlijk, op maat en met een positieve kijk op het leven! Met een lach en een traan. 

Huishoudelijk hulp Weltevree Colours
Huishoudelijk hulp Weltevree Colours
Mantelzorg Weltevree Colours
Mantelzorg Weltevree Colours
Emotionele zorg Weltevree Colours
Emotionele zorg Weltevree Colours

Activiteiten Weltevree Colours
Samen leuke dingen doen Weltevree Colours
BenB Overnachten Weltevree Colours
Overnachten Weltevree Colours