Inspiratie

Na vele maanden in de intelligente lockdown dankzij het coronavirus beginnen we langzaam weer een beetje grip op ons leven en ons werk te krijgen. Hoe vergaat het iedereen nu er weer ruimte ontstaat? De ervaringen van Weltevree Colours delen wij graag!
Mireille Peemen van Weltevree Colours gaat samen met Trude Kuin, vitaliteitscoach, een prachtig nieuw programma maken. Een programma met inspirerende workshops en heel veel meer. Hier kan iedereen vanaf nu volgen hoe ons proces verloopt. Beleef ons enthousiasme over dit mooie plan dat ook straks, in september, voor jou van toegevoegde waarde kan zijn!

Onlangs werd ik 50. Eerlijk gezegd was ik daar helemaal niet mee bezig. Ik vond het eigenlijk wel charmant. Voor mijn gevoel mag ik jong zijn zoveel als ik wil en me ouder voelen als daar een reden toe is. Geen vuiltje aan de lucht. Bovendien voelt 50 helemaal niet oud. Immers, ik mag nog zeker 17 jaar werken, er trappelen hier nog zes pubers in de rondte die me jong houden en och, die paar grijze haren zijn in een mum van tijd weer kraakhelder gekleurd. Waar zou ik me druk om maken?
Jouw Wereld Kleuren
Door creativiteit en goede adviezen mensen verbinden met zichzelf en met anderen. Of je nu senior, een millennial of junior bent. Dat is de grootste ambitie van Mireille Peemen, eigenaresse van Weltevree Colours. “Laten we samen de wereld mooier kleuren.”