Inspiratie

Mijn werk voor Mentorschap
De afgelopen drie jaar heb ik me met ambitie en veel plezier als projectleider in mogen zetten voor het project Samen zorgen voor goed Mentorschap. Een van de mooie dingen die ik mocht doen was Mentorschap op de kaart zetten. Dat gebeurde op allerlei manieren. Een ervan is het maken van promotiemateriaal zoals deze film. Meteen een mooi beeld waar ik me elke dag voor mocht inzetten!
Meer dan een hobby met passie
Het eerste jaar is voorbijgevlogen voor (Care) B&B Rimpelaar N°71. Met een goed gevoel kijken Patrick van Wel en Mireille Jansen terug. De eerste zomer hadden zij meteen een volle bezetting. In het laagseizoen erna elk (lang) weekend gasten. Nu het nieuwe toeristische hoogseizoen weer voor de deur staat, maken zij zich weer op voor een druk voorjaar en een volle zomer.

De (Care) B&B van Weltevree Colours
Deze week stonden wij in Nieuws.nl met een mooi interview over onze B&B. Lees hier meer:
Kansen creëer je altijd zelf
Gedreven door een enorm geloof in eigen kracht, coacht Mireille Peemen bij Weltevree Colours nu al drie jaar lang mensen die klem zitten. Als adviseur bij verschillende gemeenten zag ze dat mensen in beslissingen vaak worden vergeten. Zelf betrok ze juist de mensen die naar de voedselbank gingen bij haar plannen. Nu zijn de problemen volgens haar alleen maar groter geworden: door corona hebben meerdere generaties behoefte aan steun en begeleiding.

Creativiteit verbindt en geeft energie
Onze wereld vraagt veel van ons. Kleine vragen hebben soms grote antwoorden. Maar gelukkig ook andersom. Met een kleine tip of aanpassing kan er al een grote verandering plaatsvinden.
KEIGAAF artikel in KEIGAAF
Keigaaf Brabant is een platform waar allerlei leuke tips en activiteiten in beeld worden gebracht in de regio Brabant. Ook Weltevree Colours staat er met grote regelmaat in. Volg ons dus ook via dit platform en de super mooie magazine die zij uitbrengen.

Na vele maanden in de intelligente lockdown dankzij het coronavirus beginnen we langzaam weer een beetje grip op ons leven en ons werk te krijgen. Hoe vergaat het iedereen nu er weer ruimte ontstaat? De ervaringen van Weltevree Colours delen wij graag!
Mireille Peemen van Weltevree Colours gaat samen met Trude Kuin, vitaliteitscoach, een prachtig nieuw programma maken. Een programma met inspirerende workshops en heel veel meer. Hier kan iedereen vanaf nu volgen hoe ons proces verloopt. Beleef ons enthousiasme over dit mooie plan dat ook straks, in september, voor jou van toegevoegde waarde kan zijn!

Onlangs werd ik 50. Eerlijk gezegd was ik daar helemaal niet mee bezig. Ik vond het eigenlijk wel charmant. Voor mijn gevoel mag ik jong zijn zoveel als ik wil en me ouder voelen als daar een reden toe is. Geen vuiltje aan de lucht. Bovendien voelt 50 helemaal niet oud. Immers, ik mag nog zeker 17 jaar werken, er trappelen hier nog zes pubers in de rondte die me jong houden en och, die paar grijze haren zijn in een mum van tijd weer kraakhelder gekleurd. Waar zou ik me druk om maken?
Jouw Wereld Kleuren
Door creativiteit en goede adviezen mensen verbinden met zichzelf en met anderen. Of je nu senior, een millennial of junior bent. Dat is de grootste ambitie van Mireille Peemen, eigenaresse van Weltevree Colours. “Laten we samen de wereld mooier kleuren.”