Mijn werk voor Mentorschap

De afgelopen drie jaar heb ik me met ambitie en veel plezier als projectleider in mogen zetten voor het project Samen zorgen voor goed Mentorschap. Een van de mooie dingen die ik mocht doen was Stichting Mentorschap op de kaart zetten. Dat gebeurde op allerlei manier. Een ervan is het maken van promotiemateriaal zoals deze film. Meteen een mooi beeld waar ik me elke dag voor mocht inzetten! 

 

Ben ik uw projectleider?

Als ervaren projectleider geef ik (van scratch af aan) handen en voeten aan uw project. Op strategische wijze weet ik ideeën om te zetten naar plannen en neem ik op een enthousiasmerende manier medewerkers mee in de dagelijkse aanpak.

Benieuwd hoe ik dat voor uw organisatie kan doen? 

Bel me gerust! Graag vertel ik u meer over mijn manier van werken en wat ik voor u kan betekenen? 

Contact per mail: info@weltevree-colours.nl

Contact per telefoon: 06-508 46 336