Keigaaf Brabant is een platform waar allerlei leuke tips en activiteiten in beeld worden gebracht in de regio Brabant. Ook Weltevree Colours staat er met grote regelmaat in. Volg ons dus ook via dit platform en de super mooie magazine die zij uitbrengen.

Na vele maanden in de intelligente lockdown dankzij het coronavirus beginnen we langzaam weer een beetje grip op ons leven en ons werk te krijgen. Hoe vergaat het iedereen nu er weer ruimte ontstaat? De ervaringen van Weltevree Colours delen wij graag!

Mireille Peemen van Weltevree Colours gaat samen met Trude Kuin, vitaliteitscoach, een prachtig nieuw programma maken. Een programma met inspirerende workshops en heel veel meer. Hier kan iedereen vanaf nu volgen hoe ons proces verloopt. Beleef ons enthousiasme over dit mooie plan dat ook straks, in september, voor jou van toegevoegde waarde kan zijn!

Onbezorgd ouder worden kan ook deels afhankelijk zijn van hoe u de zaken geregeld heeft voor de toekomt. Zeker voor de tijd als dingen niet meer vanzelf gaan. Een levenstestament kan uitkomst bieden om rust te creëren en zorgeloos de toekomst tegemoet te treden.

Onlangs werd ik 50. Eerlijk gezegd was ik daar helemaal niet mee bezig. Ik vond het eigenlijk wel charmant. Voor mijn gevoel mag ik jong zijn zoveel als ik wil en me ouder voelen als daar een reden toe is. Geen vuiltje aan de lucht. Bovendien voelt 50 helemaal niet oud. Immers, ik mag nog zeker 17 jaar werken, er trappelen hier nog zes pubers in de rondte die me jong houden en och, die paar grijze haren zijn in een mum van tijd weer kraakhelder gekleurd. Waar zou ik me druk om maken?