1 Daagse training Hoofd - Hart & Handen


Hoe vind je in deze 24-uurs wereld balans?

Hoe ervaart je meer vitaliteit?

Wat maakt je rustig en zorgt ervoor dat je de snelle wereld begrijpt?

 

Steeds vaker laten we ons leiden door de ratrace van het leven. De wereld raast aan ons voorbij. Veel mensen vragen zich aan het begin van de dag af waar ze 's avonds weer staan. Gevolg? Geen rust en energie, geen overzicht en vaak vermoeidheid. 

 

Vanaf december 2020

Samen met vitaliteitspecialist Trude Kuin heeft Weltevree Colours een 1-daagse training ontwikkeld die je leert jouw hoofd, hart en handen met elkaar te verbinden en daardoor meer rust en vitaliteit te ervaren. Deze dag staat in het teken van ongecompliceerd actief en juist ook passief zijn en wordt gegeven in een natuurrijke omgeving. Natuurlijk mag je ook onze bekende creativiteit en sportiviteit ervaren. 
Hoofd, Hart & Handen

In een natuurrijke omgeving ontvangen wij u met een gezonde lekkernij en een drankje. Na een korte introductie starten we het programma. U leert over hoe obstakels en knelpunten u in het dagelijkse leven in de weg kunnen staan. Hoe u dit herkent en wat u er aan kunt doen. Vervolgens maken we de vertaalslag naar uw hart en het hartritme. Middels sportieve, creatieve en meditatieve oefeningen leert uw hoofd, hart en handen met elkaar te verbinden en rust en vitaliteit te ontwikkelen. De training en oefeningen zijn later zeer goed toe te passen in het dagelijkse leven zodat u nog tot in lengte van dagen kunt nagenieten van alles wat u deze dag ontdekt en geleerd heeft. Natuurlijk zorgen wij de hele dag voor de innerlijke mens met een heerlijke lunch en versnaperingen. 

 

RIVM maatregelen worden gerespecteerd en uitgevoerd.

 

De exacte data en tijden volgen snel. Je kunt nu vast al reserves voor de volgende maanden:

Boek thuisschildercursus 'Kleur" Weltevree Colours

€ 189,95

  • Na uw bericht nemen wij contact met u op


Senioren

Medioren

Junioren