Kleurrijk ouder worden


Naarmate de leeftijd vordert, komen er in allerlei soorten en maten nieuwe vragen op ons pad. De overheid verwacht dat uw persoonlijke omgeving klaarstaat als u hulp nodig heeft. Of dat u de weg naar antwoorden zelf kunt vinden. 

 

Toon Hermans schreef ooit "Als je graag oud bent, dan staat dat je goed". Daar zijn wij het volkomen mee eens! Voor veel senioren is ouder worden of zijn niet altijd even makkelijk in onze huidige maatschappij. Veel ouderen kampen met vragen of eenzaamheid en zoeken tevergeefs naar zinvolle en plezierige activiteiten. De overheid is op afstand, dus makkelijk wordt het er allemaal niet op.... 

 

Weltevree Colours is gediplomeerd om senioren te begeleiden bij allerhande vragenEen aantal veel voorkomende onderwerpen zijn:


Kennismaken?

Wij nodigen u van harte uit om met ons het kennismakingsgesprek aan te gaan. Voor senioren is dat gratis, vrijblijvend en we komen bij u thuis*. Zo kunnen we u nog meer vertellen over onze mogelijkheden. Ook is uw zoon, dochter, of een fijne buur van harte welkom om u bij te staan in het gesprek. 

* Binnen een straal van 10 KM vanaf onze lokatie rekenen wij ten behoeve van de kennismaking geen reiskosten voor senioren.