Samen ouder worden


Toon Hermans schreef ooit "Als je graag oud bent, staat het je goed". Daar zijn wij het volkomen mee eens! Helaas is voor veel senioren ouder worden of zijn niet altijd even makkelijk. Naarmate de leeftijd vordert, komen er in allerlei nieuwe vragen op ons pad. De overheid is op afstand. Makkelijker wordt het er allemaal niet op. Van u wordt verwacht dat u de antwoorden of wegen zelf wel weet te vinden. Of dat uw persoonlijke omgeving daarbij helpt. Zeker in onze snelle én continu veranderende maatschappij is het niet altijd gezegd dat uw kinderen, een goede buur of lieve vriend er direct voor u kunnen zijn. Ook van hen wordt veel verwacht: werken, een gezin, mantelzorg, enzovoort. 

 

Weltevree Colours is opgeleid om senioren (55+) te begeleiden bij vragen en veranderingen die kunnen spelen bij het ouder worden. Het kan gaan over eenzaamheid, rouw, zingeving, het invullen van uw vrije tijd, het vinden van mensen waar u leuke activiteiten mee kunt ondernemen. Ook kan het gaan om heel praktische zaken zoals boodschappen doen of hulp in huis. Kortom: eigenlijk over alle zaken waar u tegenaan loopt of juist die dingen die u graag (opnieuw) wilt ontdekken. Bij al die vragen zijn wij er voor u! 

 Eenzaamheid

Inmiddels is het bekend fenomeen! Eenzaamheid onder ouderen wordt steeds groter. Als eenzaamheid u ten deel valt is dat niet fijn. Wij kunnen u helpen bij de vragen en emoties die u heeft. 

 

Neem vrijblijvend eens contact met ons op. Wij komen graag persoonlijk bij u thuis uitleggen hoe we u op weg kunnen helpen. Vitaliteit

Op latere leeftijd is vitaliteit geen vanzelfsprekendheid. Er kunnen allerlei redenen zijn waarom u minder vitaal bent. Toch kunt u met kleine aanpassingen positieve stappen maken. Ook als de leeftijd een tol gaat eisen. Zullen we het samen eens bespreken? Als u dat fijn vindt, in vertrouwde omgeving. Zelfredzaamheid

Ondervindt u problemen bij het vinden van de juiste ondersteuning? Zowel in praktische als maatschappelijke zin? Weltevree Colours kan uw helpende hand zijn om uw zelfredzaamheid te vergroten én te behouden. Ook kunnen we uw mantelzorger verlichten door taken over te nemen. Neem vrijblijvend eens contact op. Wij komen graag persoonlijk bij u thuis uitleggen hoe we u op weg kunnen helpen. 

 Mantelzorg Ondersteuning (Respijtzorg)

De overheid verwacht dat uw naasten u ondersteunen als u dat nodig heeft. Dat gebeurt gelukkig ook veel en met liefde. Toch kan het soms niet haalbaar zijn om alles van uw eigen kinderen te verwachten. Veel zaken roepen vragen op. Wij kennen de weg naar de overheid en instanties en dat maakt het mantelzorgen stukken makkelijker en aangenamer.  

Wij komen graag bij u vertellen hoe wij dat doen. Uw mantelzorger is natuurlijk ook van harte welkom.Pensioen & Vrije tijd

Heerlijk! Uw harde werken wordt beloond met het vooruitzicht van uw pensioen. Weet u al wat u gaat doen? Of bent u al een tijdje gepensioneerd? Het kan gebeuren dat mensen na hun werkende leven in een gat (gaan) vallen. Dat het heerlijke vooruitzicht verandert in een wolk boven het hoofd. Als u hulp nodig heeft om dit nieuwe leven vorm te geven, kunt u bij Weltevree Colours terecht. Wij kunnen u ondersteunen bij vragen over uw nieuwe fase en bij het vinden van een mooie zinvolle dagbesteding! Rouw & Verdriet

Als uw geliefde wegvalt, staat u er alleen voor. Wellicht heeft u kinderen die u bijstaan. Maar ook zij hebben verdriet en moeten door. Soms is het dan heel fijn om zo nu en dan met iemand te praten die u weer een beetje op weg helpt. Weltevree Colours kan u begeleiden in het rouwproces. Neem gerust eens vrijblijvend contact met ons op. Wij komen graag persoonlijk bij u thuis uitleggen hoe we u op weg kunnen helpen. 

Ons telefoonnummer is 06-50846336


Kennismaken?

Wij nodigen u van harte uit om met ons het kennismakingsgesprek aan te gaan. Voor senioren is dat gratis, vrijblijvend en we komen bij u thuis*. Zo kunnen we u nog meer vertellen over onze mogelijkheden. Ook is uw zoon, dochter, mantelzorger of een fijne buur van harte welkom om u bij te staan in het gesprek. 

* Binnen een straal van 10 KM vanaf onze lokatie rekenen wij ten behoeve van de kennismaking geen reiskosten voor senioren.