Kleur bekennen

Nederland kent inmiddels zo'n 5 miljoen vijfenveertigplussers. Deze groep groeit jaarlijks met zo'n 100.000 mensen. Het gaat om mensen die midden in het leven staan en die anders dan in de vorige eeuw naar het leven kijken. De wereld van onze medioren wordt gekenmerkt door ACTIE. Actie in werken, actie in het gezin, actie in het sociale proces, actie in je hoofd boven water houden. Kortom: actie in eigenlijk alles. De pensioengerechtigde is verhoogd, de overheid trekt zich terug en de financiële balast wordt groter. En ondertussen mag je privé ook nog eens je mannetje staan. Rust en tevreden zijn, maakt plaats voor stress en sociale druk. De emmer loopt simpelweg makkelijker over in een maatschappij die 24-7 doordraait. 

 

Zingeving & Antwoorden

Veel medioren gaan op zoek naar zingeving en zoeken naar antwoorden op levensvragen. In alle hectiek en drukte zoeken we naar een relaxte vorm van ontspanning en zingeving. Met ons advies, onze coaching en/of creatieve coaching komt de hectiek weer in rust en vind je de bodem weer onder jouw voeten.

 

Individuele begeleiding

Na een uitgebreide intake hebben we de hulpvraag helder. Of het nu gaat om werk, zingeving of bijvoorbeeld persoonlijke ontwikkeling. Aan de hand van wensen en behoefte maken we de volgende stap. Steeds een beetje verder verdiepen we ons samen in de hulpvraag zodat we langzaam maar zeker de oplossing op ons netvlies vinden. Een mooie route die patronen doorbreekt, pijnpunten verzacht en weer een prettig perspectief creëert. Vaak blijkt een kleine verandering in de zienswijze al een enorm groot verschil in de beleving te zijn. Workshops in groepsverband:

 

Ook verzorgen wij speciaal voor medioren workshops in klein groepsverband. Dit kunnen vrienden onderling zijn maar ook collega's van een bedrijf of afdeling.

 

Deze workshops kunnen ook als incompany workshop gegeven worden. Interessant voor u als ondernemer en uw werkzame medioren in uw organisatie.