Creatieve Workshops

Voor jong & oud hebben we allerlei creatieve en bovenal gezellige workshops ontwikkeld. Het varieert van schilderen en handwerken tot stoere hout- en betonbewerking. Hieronder ziet u er een opsomming van. Ook kunt u de workshop meteen bestellen. De prijzen staan erbij vermeld. U betaalt pas later per rekening of per pinbetaling vooraf van de workshop. Dit kunt u aangeven tijdens het bestelproces. Na uw bestelling nemen wij altijd persoonlijk contact met u op om vooraf alles even door te spreken. 


3D Schilderen

Schilderen op vorm geeft een extra leuke dimensie aan het creëerproces. Het kan op een buste, een oude vaas die je van een nieuwe look wilt voorzien of welke andere vorm dan ook die je mooi vindt. Dat bepaal je zelf. De buste kan Weltevree Colours leveren voor een meerprijs afhankelijk van grootte. andere vormen mag je zelf meenemen. 

Prijs per persoon kleine vorm: € 69,00 (1 dagdeel van 2 uur)

Prijs per persoon buste: v.a. € 195,00 (3 dagdelen van 2 uur)


Schilderworkshop

Dit is de variant van onze schildercursus. Centraal staat het gebruik en de betekenis van kleur. Materiaal, hapjes en drankjes zijn inbegrepen. Leuke activiteit om kennis te maken met het schilderen. Na afloop mag je het geschilderde doek natuurlijk meenemen. Bel voor het inplannen van een workshop.  

Prijs per persoon: € 69,00


Baby Art

Hoe leuk is dat? Om cadeau te geven of de komst van jouw kindje tastbaar te maken door een wandwerkje. De babybuikvorm is er al. Aan jou om er een eigen draai aan te geven: te schilderen, beplakken, mozaïeken.... Alles kan en mag. Als het af is, wordt het kunstwerk op een massief houten paneel gemonteerd. Wat je natuurlijk eerst van jouw eigen creativiteit kunt voorzien.

Prijs per persoon: € 69,00

Wooden Art

Kunst maken met hout! Cool, stoer en echt eens wat anders. We zeggen bij deze workshop ook wel eens "meer voor mannen", maar stoere vrouwen (of allebei) zijn natuurlijk ook van harte welkom. Deze workshop is ook super geschikt voor een personeelsuitje omdat je ook samen een kunstwerk kunt maken wat je later op het kantoor van jouw afdeling kunt hangen.

Per persoon:  € 139,00


Schilderworkshop zelf samengestelde groep tot 6 personen

Dit is de variant van onze schildercursus voor een groep mensen die u zelf samenstelt. U krijgt met uw groep een workshop van 2,5 uur aangeboden. Materiaal, hapjes en drankjes zijn inbegrepen. Superleuk als personeelsuitje of als vrijgezellenmiddag

Prijs per persoon: € 69,00


Workshops Boetseren met betonklei

Betonklei is veelzijdig. Je kunt er de meest prachtige sculpturen van maken, Zelfs voor in de tuin. Deze serie workshops bevat 5 dagdelen van 2 uur omdat het resultaat zich niet in 1 dag laat creëren. Superleuk om om jezelf dit mooie cadeau te geven. 

Prijs per persoon: € 295,00