SCHILDEREN VANUIT HUIS

 

Schilderen is zoveel meer dan alleen iets creëren op een vlak. Met schilderen komt je even los van allerlei dagelijkse beslommeringen. Het geeft energie en rust. Het zorgt voor ruimte in jouw hoofd en emotie en ook ruimte om zorgen even los te laten. Met dit boek hopen wij veel mensen te inspireren.

 

 

 

In het boek staat het thema "kleur" centraal. je leert kleuren mengen en maakt kennis met de betekenis en invloed van kleur. Ook leer je natuurlijk jouw eerste eigen composities maken. 

 

Naast het boek is het ook mogelijk om een basispakket schildermaterialen aan te schaffen met A-kwaliteit acrylverf van het merk Amsterdam. Zo kun je meteen aan de slag! 


Schilderen vanuit jouw eigen omgeving in eigen tempo

Steeds vaker hoorden wij dat er veel mensen zouden willen leren schilderen maar door omstandigheden niet in de gelegenheid zijn om dat via een wekelijkse cursus op lokatie te doen. Zeker tijdens het coronavirus is dit gebleken. Dat bracht ons op het idee om onze schildercursus 'Kleur' in boekvorm aan te bieden. Op deze manier kan iedereen toch kennismaken met de basisprincipes van het schilderen. Dit boek bevat de basistheorie over kleur en het toepassen hiervan tijdens het schilderen. Ook gaan we dieper in op onderwerpen als de compositie van een schilderij, vormen maken en diepte aanbrengen op het doek. De verschillende praktische schilderopdrachten zijn vooral gericht op het oefenen. Immers, oefening baart kunst.

 Thuis Schildercursus

In dit thuiscursus boek wordt een aantal basisprincipes van het schilderen beschreven. Stap voor stap leert u zich deze basistechnieken eigen te maken. Bovendien staan er leuke oefeningen in dit kleurrijke boek! Klik op de foto's om de inhoud van deze thuiscursus te bekijken. 

 

 

Boek thuisschildercursus 'Kleur" Weltevree Colours

€ 49,95

  • Na uw bericht nemen wij contact met u op

Basispakket schilderen

In dit pakket zitten A-merk studieverf (acryl) van het merk Amsterdam, pencelen en kwasten, een schilderpallet en een 5 studie canvasdoekjes van verschillend formaat. Hiermee kunt je een goede start maken tijdens de thuiscursus.

€ 29,00

  • Na uw bericht nemen wij contact met u op