Nieuws

Meer dan een hobby met passie
Het eerste jaar is voorbijgevlogen voor (Care) B&B Rimpelaar N°71. Met een goed gevoel kijken Patrick van Wel en Mireille Jansen terug. De eerste zomer hadden zij meteen een volle bezetting. In het laagseizoen erna elk (lang) weekend gasten. Nu het nieuwe toeristische hoogseizoen weer voor de deur staat, maken zij zich weer op voor een druk voorjaar en een volle zomer.
De (Care) B&B van Weltevree Colours
Deze week stonden wij in Nieuws.nl met een mooi interview over onze B&B. Lees hier meer:

Kansen creëer je altijd zelf
Gedreven door een enorm geloof in eigen kracht, coacht Mireille Peemen bij Weltevree Colours nu al drie jaar lang mensen die klem zitten. Als adviseur bij verschillende gemeenten zag ze dat mensen in beslissingen vaak worden vergeten. Zelf betrok ze juist de mensen die naar de voedselbank gingen bij haar plannen. Nu zijn de problemen volgens haar alleen maar groter geworden: door corona hebben meerdere generaties behoefte aan steun en begeleiding.
Creativiteit verbindt en geeft energie
Onze wereld vraagt veel van ons. Kleine vragen hebben soms grote antwoorden. Maar gelukkig ook andersom. Met een kleine tip of aanpassing kan er al een grote verandering plaatsvinden.

KEIGAAF artikel in KEIGAAF
Keigaaf Brabant is een platform waar allerlei leuke tips en activiteiten in beeld worden gebracht in de regio Brabant. Ook Weltevree Colours staat er met grote regelmaat in. Volg ons dus ook via dit platform en de super mooie magazine die zij uitbrengen.