Persoonlijk, Maatschappelijk & Praktisch
Advies, Begeleiding & Creatieve Vorming

 

Onze wereld vraagt veel van ons. Kleine vragen hebben soms grote antwoorden. Maar gelukkig ook andersom. Met een kleine tip of aanpassing kan er al een grote verandering plaatsvinden. Weltevree Colours adviseert en begeleidt bij zaken over zorg, zingeving, welzijn en arbeid. Onze trajecten worden individueel of in groepsverband uitgevoerd. Altijd op maat en met een positieve kijk op het leven! Zo bieden we voor iedereen een uniek proces. Onze werkwijze is helder en to the point. 

 

Weltevree Colours benut de kracht van de creativiteit die van nature in ons verborgen zit. Creativiteit brengt mensen samen. Creativiteit verbindt. Ook zorgt het actief bezig zijn voor een vrije geest. Met creëren kom je even los van allerlei dagelijkse beslommeringen. Het geeft energie én rust. Het zorgt voor ruimte in het hoofd en in de emotie waardoor je zorgen los kunt laten. 


Senioren

Medioren

JuniorenWeltevree Colours heeft jarenlange ervaring in het begeleiden en coachen van mensen. Bovendien is Weltevree Colours gediplomeerd om senioren en medioren te adviseren in hulp- en maatschappelijke vraagstukken zoals bijvoorbeeld bij zorg, zingeving, welzijn en arbeid. Daarnaast ben ik aspirant mantelzorgmakelaar en cliëntondersteuner waardoor ik mantelzorgers kan ondersteunen in hun taken. Ook voor persoonlijke vragen kunt u bij mij terecht. 

Ook van onze junioren wordt veel verwacht. De wereld van onze jongeren staat met continue prikkels en een steeds groter wordende groepsdruk  24 uur per dag aan. Het combineren van school, vrienden, hobby's social media en sporten is een opgave op zich.  Neem vrijblijvend contact op. Dan gaan we samen het gesprek aan.