De mens achter Weltevree Colours

Na een lange loopbaan in het onderwijs, de commerciële personeelswereld en binnen de overheid ontstond de behoefte om de steeds harder wordende wereld op mijn eigen wijze "mooier te kleuren". 

 

Jouw - Wereld - Kleuren

Mijn grootste ambitie is om door creativiteit en goede adviezen mensen te verbinden met zichzelf en met anderen. Dit kan zowel individueel als in groepsverband. Mijn manier van werken is gemoedelijk, open, helder en met een knipoog naar het warme verleden. Het verleden zoals ik me dat zelf herinner. Vriendelijk, oog hebben voor een ander en klaarstaan voor elkaar.

 

Met Weltevree Colours bundel ik al mijn talenten, ervaring en kennis. Op een manier die veel beter past bij mijn eigen levensvisie. Zo neem ik zelf dus afstand van de "we moeten rennen, springen, vliegen, duiken, vallen, opstaan en weer doorgaan mentaliteit* ".

 

Ik hoop vele lieve mooie mensen op mijn pad te mogen ontmoeten en inspireren. Weltevree Colours is gevestigd op de grens van Bavel en Molenschot. Ik ben dus vooral actief in de gemeenten Breda, Tilburg en Gilze-Rijen. Maar ook mensen van verder zijn natuurlijk van harte welkom! 

 

Laten we samen de wereld mooier kleuren!  

Graag tot ziens!

 

Mireille Jansen 

Weltevree Colours

* Bron: Lyrics 'Opzij, opzij, opzij' van Herman van Veen