Ervaringen bij Weltevree Colours:

Commentaren: 8
 • #8

  Frans-jan van den Berg (dinsdag, 28 juli 2020 15:19)

  Ik heb u via een vriendin leren kennen en van uw diensten gebruik mogen maken. Ik vond het erg prettig met u te werken. Zeker de kennis en openheid was voor mij een groot voordeel in onze gesprekken die we hebben gehad. Nogmaals dank en wie weet tot de volgende keer. Groetjes frans-jan

 • #7

  Jochum (vrijdag, 05 juni 2020 15:17)

  Ik vind school helemaal niet leuk. Ik begrijp wel dat ik iets moet leren voor later maar vind de manier waarop dat moet helemaal niet fijn. Door het cornavirus deed ik helemaal niks meer. School controleerde niks dus ik deed ook niks. Mijn moeder kent Mireille en vroeg of ze kon helpen. Elke week hadden we een planning. Daardoor kreeg ik weer wat orde. Omdat ik met Mireille kan praten over school en wat ik niet leuk vind, voel ik me begrepen. Ze heeft me geleerd hoe ik op mijn manier toch goeie punten kan halen. Hopelijk ga ik daardoor toch over.

 • #6

  Anneke (woensdag, 26 februari 2020 13:09)

  Vorig jaar heb ik mijn man verloren. Ik heb veel verdriet maar vond dat ik niet bij de pakken neer moest zitten. Elke dag vond ik dat ik door moest gaan. Eigenlijk verstopte ik de tranen. Mijn dochter vond dat ik er iets mee moest doen. Zij kon niet elke dag bij mij zijn om me op te vrolijken. Mireille heeft me warm opgevangen. Ze kwam elke keer thuis bij me langs. Ik heb fijne gesprekken gehad. Ik wist wel dat rouw normaal was maar het is fijn dat ik het nu kan voelen. Dat is zo bevrijdend. Hartelijke dank Mireille. Ik heb er erg veel aan jouw hulp gehad.

 • #5

  Jaap (woensdag, 15 januari 2020 09:08)

  Bijna met pensioen! Ik zag daar erg tegen op. Iemand adviseerde me om bij Weltevree aan te kloppen. Ik heb twee gesprekken gehad met Mirielle en dat was genoeg. Nu weet ik beter wat er allemaal kan met zoveel tijd. En hoe ik actief kan blijven. We hebben voor over een tijdje nog een gesprek staan zodat ik mijn verhaal kan doen. Erg fijn mo iemand te hebben die luistert en snapt wat je bedoelt.

 • #4

  Loes (woensdag, 25 september 2019 13:16)

  Ik ben. Ik Mireille terecht gekomen en heb enkele sessies bij haar gevolgd. Mireille is een zeer leuk mens met een hoop kennis en kunde in huis. Ze kan je helemaal op je gemak laten voelen en door middel van je eigen creativiteit kom je vaak tot opmerkelijke ideeën en inzichten. De ruimte straalt warmte uit net als Mireille zelf. Bedankt Mireille voor de fijne gesprekken. Liefs,
  Loes

 • #3

  Ceciel (zondag, 01 september 2019 08:47)

  Samen met de kinderen (5 en 8) een bezoek gebracht aan het mooie Weltevree Colours. Mireille stimuleert je eigen creativiteit op een fijne manier. Vol overgave hebben ze op ieder hun eigen manier een doek gemaakt. Deze schilderijen staan nu te pronken op hun kamers!
  Echt een aanrader om hier naartoe te gaan. Of het is ter ontspanning of met een bepaald doel, je komt er Weltevree van thuis (en wil terug!).

 • #2

  Trude (vrijdag, 23 augustus 2019 17:31)

  Als je écht ontwikkelen wilt, je creativiteit, je muzikaliteit of inzicht wilt in wat jou beweegt en blij maakt. Als je met behulp van heerlijk met anderen bezig zijn de balans wilt houden in je leven. Dan vind je bij Weltevree Colours alles om je wel te vree te voelen. De ruimte is heerlijk, de begeleiding relaxt en de sfeer blijft je bij en daar kom je voor terug.

 • #1

  Jarno (vrijdag, 23 augustus 2019 17:15)

  Ik heb een sessie met Mireille gedaan en ben hier erg enthousiast over. In een rustige en creatieve omgeving ben ik aan de slag gegaan met allerlei verschillende materialen. Mireille heeft mij de ruimte, veiligheid en vertrouwen gegeven om creatief aan de slag te gaan. Het was een leerzaam proces en ik ben trots op het eindresultaat!