Onze wereld vraagt veel van ons. Kleine vragen hebben soms grote antwoorden. Maar gelukkig ook andersom. Met een kleine tip of aanpassing kan er al een grote verandering plaatsvinden. Weltevree Colours adviseert en begeleidt bij zaken over zorg, zingeving, welzijn en arbeid. Onze trajecten worden individueel of in groepsverband uitgevoerd. Altijd op maat en met een positieve kijk op het leven! Zo bieden we voor iedereen, in elke leeftijd, een uniek proces. Onze werkwijze is helder en to the point. 

Senioren

Medioren

Junioren


Advies & Begeleiding

Weltevree Colours heeft jarenlange ervaring in het begeleiden en coachen van mensen en organisaties binnen de zorg, onderwijs en arbeidsmarkt. Bovendien is Weltevree Colours gediplomeerd om senioren en medioren te adviseren in hulp- en maatschappelijke vraagstukken zoals bijvoorbeeld bij zorg, zingeving, welzijn en arbeid, pensioen & ontslag. Ook voor persoonlijke vragen zoals bij eenzaamheid, rouw of persoonlijke ontwikkeling kunt u bij Weltevree Colours terecht.  

Ook van onze junioren wordt veel verwacht. De wereld van onze jongeren staat met continue prikkels en een steeds groter wordende groepsdruk  24 uur per dag aan. Het combineren van school of een eerste baan, vrienden, hobby's social media en sporten is een opgave op zich. In deze hectiek is het maken van goede toekomstplannen niet altijd even makkelijk. Onze jarenlange ervaring binnen het jongerenveld en het onderwijs, helpt de jongeren van nu de juiste stappen te maken in de toekomst! 

Creatieve Coaching

Weltevree Colours benut de kracht van de creativiteit die van nature in ons verborgen zit. Creativiteit brengt mensen samen. Creativiteit verbindt. Of het nu gaat om creatiever denken in processen of om daadwerkelijk dingen anders te doen!

Met creëren kom je even los van zaken en leer je denken en te handelen buiten de geijkte paden. Het geeft energie én rust. Het zorgt voor ruimte in het hoofd en in de emotie waardoor je zorgen los kunt laten. Check daarom ook onze leuke workshops en cursussen via de knop Creatieve Vorming.

Met creëren kom je even los van zaken en leer je te denken en handelen buiten de geijkte paden. Het geeft energie én rust in hetzelfde moment. Het zorgt voor ruimte in het hoofd en in de emotie waardoor je zorgen los kunt laten. Check daarom ook onze leuke workshops en cursussen via de knop Creatieve Vorming.