Emotie mag er altijd zijn. Fijn als het draaglijk is!

 

Elke fase of gebeurtenis in het leven kent eigen wensen en behoefte. Ook de (levens)vragen verschillen per leeftijd. Wat voor de een als spannend of uitdagend wordt ervaren, is voor de ander een enorme drempel waar tegenop gezien wordt. Soms zijn het kleine dingen die sluimeren. Of misschien zijn het grote dingen waar geen oplossing voor lijkt te zijn. 

 

Begeleiding en coaching kan ingezet worden zodra mensen vastlopen of een grens bereiken. Nóg mooier zou het zijn als het ingezet wordt voordat iemand zijn of haar grens bereikt heeft. Coaching kan namelijk ook preventief ingezet worden. Zodra je weet of voelt dat er iets gaat veranderen in het leven, kun je proactief de aankomende verandering al voorkneden waardoor het een minder ingrijpende gebeurtenis zal worden. Emotie mag er altijd zijn. Fijn als het draaglijk is! 

 

Weltevree Colours heeft een brede kennis van zorg, onderwijs, overheid en ondernemen. Daardoor kan gemakkelijk de verbinding gemaakt worden tussen deze vier maatschappelijke spelers.

 

Onze trajecten zijn altijd op maat en met een positieve kijk op het leven uitgevoerd! Zo bieden we voor iedereen, in elke leeftijd, een uniek proces. Onze werkwijze is helder en to the point. 

Senioren

Medioren

Junioren